Shop reviews

Onze ervaringen met de webshop Leddirect.nl

Zoals jullie van ons gewend zijn reviewen we regelmatig online webshops. Zo kwam ik recentelijk op de webshop van leddirect.nl terecht. Ik werk nu al weer een jaar vanuit huis vanwege de Corona pandemie. Op mijn kantoor heb ik een mooie maar ouderwetse 4 spots halogeenlamp tegen het plafond hangen. Aangezien ik meestal zo’n 9 tot 10 uur per dag op mijn kantoor zit ben ik me eens gaan verdiepen in het stroomgebruik van deze lamp. Ik zag dat er 4 x GU10 lampjes van 35 watt per stuk inzetten. Dat is dus continue 140 watt. Ja dat is best veel toch?

Dus mijn zoektocht online begon naar een goede vangende LED lamp. Ik wilde natuurlijk graag LED om het verbruik omlaag te krijgen. Vroeger waren LED lampen erg fel wit van kleur. Gelukkig vond ik op de site van LEDdirect lampen in de categorie ‘Extra warm wit’ (2700k) voor een mooie prijs. 

Het bestellen

Ik heb gelijk maar wat extra van deze lampen gekocht zodat ik ook in andere kamers wat besparingen kan doorvoeren. Doordat de kosten net boven de €49,95 uitkwamen werden de lampen gratis thuisbezorgd. Ik had mijn bestelling avonds gedaan en de volgende dag stond de postbezorger al op de stoep. Erg snel kan ik wel zeggen. 

Installatie en ervaring

Het installeren van een GU10 LED lamp is natuurlijk erg simpel. Even de stroom eraf en dan oude lampen eruit en nieuwe erin draaien. De oude halogeen lampen gaven een erg zachte warme kleur af. De nieuwe LED lampen doen dat gelukkig ook. Mogelijk komt dit doordat deze webshop werkt met uitsluitend kwaliteitsmerken als het Duitse Müller Licht en het Nederlandse Yphix. Dit zijn dus zeker geen cheap ass Aliexpress lampen. Ik heb bij dit artikel een foto toegevoegd van het resultaat.

Andere lampen

Natuurlijk is mijn interesse verder aangewakkerd. Waar kan ik nog meer oude lampen vervangen door goede LED lampen? Deze webshop heeft in ieder geval een erg groot assortiment lampen. Alle type lampen kan je er wel kopen. Maar ze hebben ook LED strips, binnen- en buitenverlichting en allerlei LED toebehoren. Kom je er zelf niet aan uit, dan kan je ook altijd om advies vragen. Ze zijn dan ook niet voor niets bekroond met een Shopping Award in 2021 als beste webshop in Electronica!

Onze ervaring met LEDdirect

Wij zijn erg te spreken over deze webshop. De bestelling was snel en gratis geleverd. De prijzen van de lampen zijn ook prima. Hun unieke punten zijn verder:

  • Voor 23.59u besteld, dezelfde dag verzonden dus meestal morgen in huis 
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Achteraf of op rekening betalen (voor zakelijke klanten)
  • 2 – 5 jaar garantie 
  • Gratis advies voor je LED verlichting
  • Duurzame verzending

Heb jij zelf ook ervaring met deze webshop? Laat dan hieronder je comments achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *