Shop reviews

Ervaring Telefoonglaasje Repair Center – telefoon reparatie Eindhoven

Zoals jullie weten wordt Go-webshop gerund vanuit het altijd gezellige Brabant. Helaas gebeuren hier ook wel eens kleine ongelukjes. Recentelijk heb ik en mijn iPhone 11 laten vallen waardoor het glas kapot was. Ik heb hem laten repareren bij Telefoonglaasje en ik vond het leuk om mijn ervaringen met deze zaak met jullie te delen.

Over telefoonglaasje.nl

Telefoonglaasje verkoop allerlei telecom accessoires zoals screenprotectors maar sinds kort doen ze ook aan tablet & telefoon reparatie. Na jaren ervaring in het voorkomen van schade, hebben we hun  expertise uitgebreid met reparatiediensten. Beschadigde telefoons of tablets worden door hun vakkundig gerepareerd. Nu tijdens Corona is het helemaal fijn dat ze op afspraak werken. Je hoeft dus niet te wachten in de auto of in een wachtruimte. Je haalt je device weer op, op het afgesproken tijdstip.

Je kan er ook voor kiezen om je telefoon of tablet op te sturen. Binnen 48 uur heb je deze weer terug. Je zit dus slechts een korte tijd zonder je apparaat. Ga je ze toch bezoeken dan zijn ze goed bereikbaar op bedrijventerrein Ekkersrijt en dat ligt weer naast Eindhoven. Ik ze gevonden door te zoeken naar: Telefoon reparatie Eindhoven

De kwaliteit

Iedereen heeft wel eens gehoord van de lokale telefoonwinkels waar men ook pretendeert alle telefoon te kunnen repareren. In mijn ervaring is dat niet altijd de beste optie. Ik wil graag dat men werkt met originele onderdelen en werkt zoals de fabrikant dat voorschrijft. Je wil natuurlijk niet een of andere Chinese accu terugkrijgen die maar kort mee gaat en misschien wel vlam vat. Gelukkig werkt Telefoonglaasje met originele onderdelen.

Mogelijkheden

Telefoonglaasje doet reparatie aan Apple producten zoals iPhone en Ipad maar ook aan alle Samsung producten. Tevens is het mogelijk om je Oneplus producten en Huawei producten langs te brengen voor reparatie. De meest voorkomende reparatie is een scherm reparatie. Uiteraard staan ze ook voor jou klaar voor andere reparaties, zoals het vervangen van de batterij, het repareren van waterschade of het vervangen van de achterkant van je telefoon. Je vind alle mogelijk reparaties overzichtelijk op de website.

Mijn ervaring

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg positief ben over Telefoonglaasje. Ik kom uit de regio Eindhoven dus een betrouwbare partner in mijn regio was erg belangrijk. De locatie Ekkersrijt ligt erg dicht bij Eindhoven maar is met de auto ook erg goed bereikbaar. Ik heb netjes een afspraak gemaakt op via de website en ik werd op dit tijdstip ook netjes ontvangen met koffie. Maar nog belangrijker, mijn iPhone werkt weer top. Dank mannen van Telefoonglaasje. Hopelijk niet tot snel 😊 maar als ik weer een reparatie heb kom ik zeker langs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *